מאת: שלומית זיו-רום

מגלים לכם מתכון למרק קישואים חורפי הכי קל שיש
ברוכים הבאים לבלוג שלנו. אנחנו שמחים לפרסם בפוסט הראשון מתכון של שלומית למרק קישואים שמאוד מתאים לחורף, עשיר בטעמים שגם מי שטען עד עכשיו שלא מחובבי הקישואים ישנה את דעתו 😀.
8 מצרכים, כחצי שעה הכנה ויש לכם מרק חורפי נהדר.
המצרכים הדרושים:
4-5 בצלים בינוניים
4-5 שיני שום
9-10 קישואים (אפשר לשלב גם זוקיני) חתוכים לקוביות גדולות
חצי ליטר קרם קוקוס
נוזל קארי צהוב או אבקת קארי
פלפל לבן
מלח
צרור של פטרוזיליה / כוסברה
אופן ההכנה:
לקצוץ את הבצל לקוביות, להשחים מעט עם מעט שמן זית או שמן קוקוס.
כשהבצל משנה מעט את צבהו לצהוב-חום, מוסיפים את קוביות הקישואים.
לערבב הכל ולהוסיף שיני שום בשלמותן.
לאחר 10 דקות של הקפצה, לבשל הכל יחד ולהוסיף תבלינים: מלח, פלפל לבן, אבקת קארי או נוזל קארי לפי הטעם (4 כפות לכמות הזאת, אפשר לתקן תיבול גם בסוף).
להוסיף מים ולבשל כחצי שעה.
לטחון את המרק.
יוצא מרק מדהים, בתיאבון!

ולמי שלא בעניין של להכין מרק אז הוספנו מרקים למכירת אוכל בסופ"ש כדאי להתעדכן באתר, בפייסבוק או להתקשר 050-7526260