top of page
שלומית לביבות סלק.jpg
קצת עלינו

 

שמי שלומית, תושבת שורשים, נשואה ואמא לחמישה ילדים, עוסקת בתחום הבריאות מעל ל 20 שנה.

 

חשבנו הרבה איך אפשר לפתוח מקום שמצד אחד יאפשר לבשל אוכל איכותי וטעים, עשוי מחומרי גלם טובים, תפריט עשיר, מגוון ובריא ומצד שני שגם יכיל את הטעמים המוכרים והאהובים הקיימים בכל בית.

 

לקח הרבה זמן, הרבה חשיבה והשקעה והתנאים הבשילו לפתיחת - תבל.

 

התפריט נבנה מתוך האהבה לאוכל, מתוך מודעות לחמשת אבות המזון ומתוך הבנה שמה שמזין אותנו משפיע עלינו, על הבריאות שלנו, על האנרגיה שלנו ועל ההרגשה הכללית שלנו.

אז מהו בעצם מטבח ביתי בריא?

 

הבישול במטבח משלב בתוכו מגוון רחב של טעמים וצבעים במטרה להכין אוכל טעים ומגוון אך לשמור כמה שאפשר על הערכים התזונתיים בכל ארוחה.

 

כל הקטניות עוברים תהליך שטיפה, השרייה והנבטה, כל המנות העיקריות מכילות חלבון מן הצומח והמטבח כולו ללא טיגון!

חומרי הגלם שאנו משתמשים בהם בתבל הם ללא חומרים משמרים, ללא מונסדיום גלוטומט, ללא צבעי מאכל,
ללא סוכר לבן, ללא קמח לבן.


למטבח הבריא יתרונות רבים וטובים שהוכחו מחקרית ובהמלצת ה FDA - (משרד הבריאות האמריקאי) מסייעים לספיגה יותר מהירה של ויטמינים ומינרלים, רמה גבוהה של נוגדי חימצון, ומאפשרים לקבל את כל הערכים התזונתיים שגוף האדם זקוק להם.

 

תזונה מסוג זה הוכחה מחקרית כמסייעת להורדת הסיכון לחלות במחלות לב, לחץ דם וסכרת.

תזונה זו תורמת לנקיון הטבעי של הגוף באמצעות הסיבים התזונתיים שנמצאים בדגנים המלאים ובריבוי ירקות ירוקים.

כמו כן, חשוב לציין שהארוחה היא מזינה ומגוונת ויחד עם זאת קלה לעיכול ולא מכבידה על הגוף להמשך היום.


מוזמנים לבקר :-) 

bottom of page